Stiri Interne

Andreea Balan se pregateste de nastere. Ce nume ii da fetitei! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan se afla pe ultima suta de metri pana la nastere. Artista va avea inca o fetita si a ales, alaturi de sotul ei, numele acesteia. Iata cum o va chema!

Andreea Balan se pregateste de nastere. Ce nume ii da fetitei!

Andreea Balan va deveni mama pentru a doua oara in luna martie. Artista se afla acum pe ultima suta de metri inainte de nastere si a dezvaluit public ce nume a ales pentru fetita ei. Anuntul a fost facut prin intermediul unui vlog pe canalul ei de YouTube in care apare alaturi de sotul ei, George Burcea. Cei doi soti au decis ca fetita lor sa poarte numele Clara Maria. Tot doua prenume ca si prima lor fetita, Ella Maya.

Andreea Balan este pe ultima suta de metri cu sarcina. Solista a intrat deja in luna a noua si se confrunta cu niste insomnii ingrozitoare. Doarme doar doua-trei ore pe noapte, iar dimineata, de la prima ora, fetita ei se arata deja dornica de a-si incepe ziua si de a se juca si invata. In ceea ce priveste cel de-al doilea bebe, dupa lungi discutii cu sotul George Burcea, Andreea a decis cum se va numi a doua lor fetita.

„O sa o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Si o sa o cheme Burcea-Balan, in loc de Balan-Burcea. O sa fim o familie cu patru nume diferite”, a declarat artista.

Maria a fost ales pentru ca reprezinta atat prenumele bunicii Andreei cat si al bunicii lui George.

3 sarcini diferite. Cum se simt gravidele Valentina Pelinel, Simona Gherghe si Andreea Balan!

Scrie un comentariu