Stiri Interne Style Judgement

Andreea Balan, personaj din “Game of Thrones” pe Green Carpet la Sibiu!

Scris de Administrator

Andreea Balan a bifat una dintre cele mai comentate aparitii pe Green Carpet la Media Music Awards 2015! Artista a ales sa se imbrace precum un celebru personaj din serialul “Game of Thrones”.

media-music-awards-andreea-balan

Andreea Balan s-a numarat printre cei peste 40 de artisti de exceptie ce au luat parte aseara  la cea de-a patra editie a galei Media Music Awards, eveniment desfasurat in Piata Mare din Sibiu.

andreea-balan-got-mma2

In plus, artista a reusit sa bifeze si una dintre cele mai comentate aparitii de pe Green Carpet. Andreea Balan a ales sa poarte o rochie alba, lunga, cu capa.

andreea-balan-got-mma1

Fanii serialului “Game of Thrones” si-au dat rapid seama de asemanarea, deloc intamplatoare, dintre Andreea si indragitul personaj Daenerys.

“A fost visul meu sa am o rochie precum Daenerys din Game of Thrones! E un personaj puternic, care reuseste sa fie feminin si sa ii inspire pe cei din jurul sau prin calitatile de lider si de femeie independenta! Iar rochia e absolut minunata si ii multumesc foarte tare Irinei Tenovici, designer la brandul HappyFriday pentru ca m-a ajutat sa-mi transform visul in realitate!”, a dezvaluit Andreea Balan.

Scrie un comentariu