Stiri Interne

Andreea Balan, reactia plina de nervi dupa ce a fost inlocuita cu Delia Matache

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan nu se impaca cu gandul ca a fost inlocuita cu Delia Matache la pupitrul juratilor „Te cunosc de undeva”. „Ce sa caute ea acolo? E in stare sa faca show ca mine?”, a fost reactia cantaretei cand a aflat ca a fost eliminata din show-ul de la Antena 1.

andreea-balan-delia-matache-scandal-te-cunosc-de-undeva

Dupa o vacanta relaxanta pentrecuta in Caraibe, odata reintoarsa acasa, Andreea Balan a aflat vestea „neagra”. Nu va mai fi jurat la „Te cunosc de undeva”, fiind inlocuita cu Delia Matache, cea care juriza pana acum concurentii de la X Factor.

Fire vulcanica, Andreea Balan a preferat sa spuna ceea ce simte decat sa se cenzureze de dragul de a fi diplomata. Astfel, intrebata despre decizia neasteptata luata de producatorii show-ului, artista a declarat:

 

„Am fost inlocuita in show-ul de la Antena 1 si nu stiu de ce. Am aflat ca m-au inlocuit cu Delia. Ce sa caute ea acolo? E Delia in stare sa faca show ca mine? Nu a fost in stare sa ridice audientele la «X Factor» si vrea sa o faca acum?”, a declarat Andreea pentru Click.

juriu-te-cunosc-de-undeva

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, ce va fi difuzat in aceasta primavara, vine cu schimbari majore. Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andreea Balan nu mai fac parte din juriu, fiind inlocuiti de Monica Anghel, Pepe si Delia Matache.

juriu-te-cunosc-de-undeva

Monica Anghel se arata incantata de echipa artistilor care participa, in acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”.

“Sunt convinsa ca este o echipa foarte buna. Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru ca isi vor descoperi noi valente care-i vor imbogati ca artisti. Sunt sigura ca aceasta echipa va face publicul sa urmareasca cu mare interes si bucurie fiecare editie “Te cunosc de undeva!”.

De asemenea, va fi o provocare si pentru noi, cei din juriu. Eu mi-am propus sa fiu vesela, normala, sa fiu eu!!”, spune jurata Monica Anghel.

De asemenea, celebra artista e incantata ca s-a intors in trustul Intact. “Ma bucur ca m-am intors la Antena 1! Cu 99% dintre cei de aici am colaborat mult si foarte bine si sunt convinsa ca asa se va intampla si de acum inainte”, mai spune ea.

pepe-te-cunosc-de-undeva-finala

Pepe, castigatorul celui de-al patrulea sezon “Te cunosc de undeva!”, a avertizat deja ca va fi un jurat incomod.

“Vreau sa vad transformari si personaje bine facute, cu umor, cu distractie, cu spirit de competitie. Nu-mi doresc demonstratii de cantat sau de orgolii. Vreau sa-i vad pe concurenti ca se distreaza, ca se simt bine,ca respecta fiecare transformare pe care o fac. O sa fie interesant sa ma concentrez pe fiecare artist in parte si pe fiecare transformare, pentru ca eu cunosc foarte bine ce inseamna emotia si implicarea in realizarea fiecarui personaj. O sa fiu cel mai al naibii jurat”, a declarat talentatul artist.

Scrie un comentariu