Stiri Interne

Andreea Balan, prima poza cu fetita si noua sansa la viata pe care a primit-o

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan a publicat pe Instagram prima poza alaturi de fetita ei, in maternitate, dupa ce a nascut si a fost la un pas de moarte in urma unui stop cardio-resporator in timpul operatiei de cezariana.

Andreea Balan, prima poza cu fetita si noua sansa la viata pe care a primit-o

Andreea Balan a primit o noua sansa la viata, dupa ce medicii au reusit sa o resusciteze in urma unui stop cardio-respirator survenit in timpul operatiei de cezariana. Artista si-a linistit fanii postand pe Instagram o fotografie de pe patul maternitatii in care apare tinandu-si la piept fetita, al doilea copil al sau. 

„Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata! Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost prompti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a scris artista pe Instagram.

„Familia nu doreste sa divulgam prea multe in presa despre particularitatile acestui caz. Aceasta complicatie este mai frecventa la nasterile pe cale naturala fata de cele prin cezariana. Complicatia este extrem de rara, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor daca ajung in aceasta situatie. Ea se afla intre cele 10% din femeile care au supravietuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La socul cardiac s-a adaugat o problema de respiratie si de coagulare, care pune in pericol supravietuirea. Abia astazi, in cursul zilei, am putut regla problema de coagulare. Din momentul in care s-a instalat socul cardiac s-a trecut de la anestezia combinata la cea generala. in jur de un minut a durat resuscitarea. stiam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat”, a declarat dr. Doru Herghelegiu, medic primar obstetrica-ginecologie, cel care a facut parte din echipa medicala.

Scrie un comentariu