Stiri Interne

Andreea Balan o va inlocui pe Delia Matache?

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan i-ar putea lua locul Deliei Matache in juriul „Te cunosc de undeva”. Asta in conditiile in care Horia Brenciu ar fi semnat cuh Antena 1 pentru a fi membru al juriului X Factor, si nu pentru „Te cunosc de undeva”.

andreea-balan-si-delia-matache

Andreea Balan a fost anuntata, saptamana trecuta, cu surle si trambite, ca va fi noua prezentatoare de la „Romania danseaza”.

Revenirea solistei in Antena 1 intervine dupa ce, la inceputul acestui an, a fost anuntata ca nu mai face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde a fost inlocuita cu Delia Matache.

juriu-te-cunosc-de-undeva

Mai marii din Antena 1 s-au razgandit ulterior si au ofertat-o sa revina ofertand-o cu postul de prezentatoare a show-ului „Romania danseaza”.

juriu-te-cunosc-de-undeva

Pentru ca face rating, este posibil acum sa o vedem pe Andreea Balan din nou la „Te cunosc de undeva”. Surse din interiorul televiziunii au declarat pentru Libertatea ca solista este luata in calcul pentru a o inlocui pe Delia Matache, mai exact pe cea care i-a luat locul la pupitrul emisiunii la inceputul acestui an. Informatiile nu au fost validate de reprezentantii Antena 1.

dan-bittman-horia-brenciu-antena-1

Au mai aparut zvonuri ca Horia Brenciu, care abia ce a semnat cu Antena 1, ar urma sa fie jurat la „Te cunosc de undeva”, in locul Deliei Matache, dar si ca va fi, de fapt, juriu la X Factor, din toamna, inlocuindu-l pe Dan Bittman.

Scrie un comentariu