Stiri Interne Video

Andreea Balan a lansat piesa si videoclip cu imagini de la nunta! VIDEO

Scris de Ana Kozma

Andreea Balan a bifat ieri una dintre cele mai frumoase zile din viata ei. Vedeta a facut nunta si botezul fiicei sale in acelasi timp, iar astazi a lansat o piesa noua si videoclip cu imagini de la marele eveniment!

Andreea Balan a lansat piesa si videoclip cu imagini de la nunta! VIDEO

Andreea Balan s-a casatorit ieri religios cu George Burcea si a organizat nunta si botezul fiicei sale in acelasi timp. Fiindca a fost o zi de suflet, una dintre cele mai frumoase traite vreodata de celebra artista, iata ca ea imparte emotiile si bucuria si cu fanii ei, intrucat astazi a lansat o piesa noua si videoclip cu imagini de la marele eveniment!

Melodia ce spune chiar povestea de dragoste a Andreei si a lui George este insotita de un videoclip romatic ce surprinde primele imagini emotionante impreuna ca sot si sotie.

Andreea Balan a facut nunta si botez. A purtat rochie de mireasa cu mesaje din piese!

„«Inger Pazitor» este una dintre cele mai frumoase piese pe care le-am cantat vreodata si spune in intregime povestea noastra. Mi-am dorit ca videoclipul sa ne aiba ca protagonisti, intr-unul dintre momentele speciale pe care le-am trait impreuna. In clipa in care am imbracat rochia de mireasa, m-am simtita coplesita de o mie de emotii si m-am teleportat in secunda in care eram mica si imi imaginam ca va fi ca intr-un basm”, marturiseste Andreea Balan.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu