Stiri Interne

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul cezarianei

Scris de Ana Kozma

Andreea Balan a nascut luni, prin cezariana, insa operatia nu a decurs fara probleme, iar celebra artista a fost cat pe ce sa-si piarda viata in timp ce dadea nastere celui de-al doilea copil. Iata ce s-a intamplat si cum se simte acum Andreea Balan!

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul cezarianei

Ziua de luni, 4 martie, ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai fericite zile din viata Andreei Balan. Asta deoarece era ziua in care vedeta a devenit pentru a doua oara mamica. Din nefericire insa, nasterea nu a decurs fara probleme, iar Andreea a fost la un pas de a-si pierde viata in timpul operatiei de cezariana.

Andreea Balan naste marti. Iata cele mai frumoase fotografii din timpul sarcinii!

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul operatiei, dar medicii au reusit sa o resusciteze si sa ii salveze viata atat ei, cat si a fetitei pe care a adus-o pe lume.

Conform declaratiilor facute pe Facebook de George Burcea, partenerul Andreei Balan, fetita lor, Clara Maria, este sanatoasa si a cantarit la nastere 3.2 kilograme.

Andreea Balan se pregateste de nastere. Ce nume ii da fetitei! VIDEO

Cat despre Andreea, ea a fost dusa la Terapie Intensiva si s-ar parea ca medicii au reusit sa ii stabilizeze starea de sanatate.

Medicul Doru Herghelegiu, cel care a salvat-o pe Andreea Balan dupa 1 minut de resuscitare in momentul in care inima ei a incetat sa mai bata, a declarat la Antena 3 faptul ca artista se simte din ce in ce mai bine, iar astazi va fi scoasa de la Terapie Intensiva.

Totusi, familia artistei nu doreste ca medicii sa divulge public foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat.

„Din nefericire, în consimtamantul de nastere e un paragraf unde este specificat acest eveniment nefavorabil, riscul de a muri. Aceasta complicatie este mai frecventa la nasterile pe cale naturala. Este o complicatie extrem de rara. Mortalitatea este foarte mare, peste 90% dintre paciente. Este un accident dramatic, imprevizibil.

Astazi in cursul zilei am reusit sa echilibrăm coagularea sangelui. I-a fost facuta anestezie generala cand s-a instalat socul respirator. Un minut a durat resuscitarea. Stiam ce va urma. Tulburarile de coagulare sunt greu de controlat. Este un caz la 80 000. 10% sunt cei care supravietuiesc in aceste cazuri. Conteaza mult rapiditatea cu care medicii se reorganizeaza. Fiecare pacienta poate sa ajunga in aceasta situatie. Apare ca un trasnet pe cerul senin. E un caz fericit, ma bucur ca in experienta mea am trait cu zeci de ani in urma astfel de evenimente. Din fericire, era totul pregatit, chiar medicul anestezist facea parte din echipele de chirurgie cardio-vasculara. Starea ei este buna, este constienta, a intrat in comunicare cu familia, cu medicii. Probabil se va recupera foarte repede. Maine va iesi de la Terapie Intensiva. Nu sunt urmari. Copilul e bine”, a declarat medicul.

Scrie un comentariu