Stiri Interne

Andreea Balan, amenintata cu moartea pentru ca a boicotat Referendumul: “Sa ii dam foc!”

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan a fost bombardata cu mesaje de amenintare foarte grave pe social media dupa ce a ilitat public pentru boicotarea Referndumului din weekend-ul trecut. Artista a facut publice aceste mesaje, multe considerate amenintari cu moartea.

Andreea Balan, amenintata cu moartea pentru ca a boicotat Referendumul

Andreea Balan s-a numarat printre persoanele publice care au militat pentru toleranta si au declarat ca nu merg la vot, weekend-ul trecut, pentru ca, in opinia ei, #iubireanusevoteaza. Referendumul a esuat, intrucat foarte putine persoane au mers la urnele de vot pentru a “salva familia traditionala”, majoritatea dovedind ca sunt extrem de toleranti fata de minoritatile sexuale care ar fi pierdut din ce in ce mai multe drepturi daca s-ar fi prezentat mai mult de 30% din populatia cu drept de vot la urne, iar procentul de votanti “Da” ar fi fost superior.

Pentru ca a avut curajul de a-si spune public opinia vizavi de initiativa Coalitiei pentru familie, artista a primit multe mesaje de intimidare, chiar de amenintare cu moartea pe Facebook.

Solista a facut publice aceste mesaje deosebit de grave.

 

De la ce a pornit?

De la mesajul transmis de solista inaintea Referendumului: „Cu banii cheltuiti pe acest referendum inutil se puteau face 2 spitale de oncologie cu tot ce e necesar. Sper ca toti cei care si-au adresat injurii (si chiar amenintari cu moartea) sa realizeze cât de penibili au fost si cât nonsens a avut toata aceasta poveste. #iubireanusevoteaza”.

 

Ce a urmat? Mesaje de acest tip:

„Carpa ce esti, sa infunzi iadul!“,

„Tu si altii veti fi blestemati ca ati prostit atata lume. Sper sa mori in chinuri grele. Blestemata sa fii tu si neamul tau!“,

„Cine are benzina? Bricheta am eu. Daca ii place sa se joace cu focul, hai sa o stropim cu benzina si sa ii dam foc“,

„Pune-ti pistolul in gura. Apas eu pe tragaci“,


Cum a reactionat artista?

„Ce fac unii oameni care se cred credinciosi – blesteama, ameninta cu moartea, chiar omoara (Isis) si isi justifica faptele malefice si oribile prin «asa a vrut/zis Dumnezeu/Allah». Asta nu e religie, dragilor! Prin religie si credinta eu inteleg iubire, calm, toleranta, acceptare si ajutor pentru semenii tai. Toate aceste ganduri sau fapte negative si malefice se vor intoarce la cei care le emit in univers sub o forma sau alta. Nimic nu ramane neplatit“.

Vedetele si Referedumul. #IubireaNuSeVoteaza. Cat de mult au influentat ele populatia?

 

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu