Stiri Interne

Andreea Antonescu și fostul câștigător Ferma au semnat cu Survivor (Kanal D)

Scris de Ana Kozma

Joi seară, telespectatorii emisiunii Survivor România de la Kanal D au avut parte de surprize. Noi concurenți s-au alăturat celor două echipe: Faimoșii și Războinicii. Printre ei, Andreea Antonescu și Marius Crăciun, fostul câștigător Ferma.

Andreea Antonescu și fostul câștigător Ferma au semnat cu Survivor (Kanal D)

Prima ediție Survivor România din această săptămână le-a adus surprize telespectatorilor fideli. Patru noi concurenți s-au alăturat celor două echipe din show-ul de la Kanal D. Andreea Antonescu a intrat în echipa Faimoșilor, iar trei nou-veniți completează tabăra Războinicilor: Romina, Sindy și Marius.

Marius Crăciun este deja cunoscut telespectatorilor de reality show-uri. El nu doar că a participat la Ferma Vedetelor în urmă cu 2 ani, ci a reușit chiar să câștige competiția. Are 25 de ani și este de profesie manager marketing. A făcut 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour. În timpul liber practică bodybuilding și fitness.

Romina Geczi are 35 de ani și este maseur și instructor spinning, iar Szidonia Szasz are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. A practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino. De cinci ani practică kickboxing.

Operate după ce s-au întors de la Survivor

Scrie un comentariu