Stiri Interne

Andreea Antonescu divorteaza. Balan face nunta!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ani de zvonuri, Andreea Antonescu confirma faptul ca divorteaza de sotul ei, Traian Spak. Asta in timp ce colega ei de trupa, Andreea Antonescu, face luna aceasta nunta.

Andreea Antonescu divorteaza. Balan face nunta!

Andreea Antonescu si Traian Spak au petrecut ultimii ani mai mult separat, el locuind in cea mai mare parte a timpului in Statele Unite ale Americii. Au aparut astfel zvonuri despre un iminent divort. Artista a lasat sa se inteleaga acest lucru de multe ori, insa nu a confirmat niciodata decizia. In urma cu cateva luni ei au luat decizia de a se desparti, iar in curand vor si divorta.

“Nu mai suntem implicati intr-o relatie, decizie pe care am luat-o impreuna inca de acum cateva luni. Intre noi au ramas o relatie de prietenie si… procedura birocratica! (…) Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare in directii diferite, banuiesc. Divortul nu s-a pronuntat inca, acest proces amanandu-se strict din lipsa de timp, amandoi fiind foarte ocupati pe plan profesional! Eu nu am putut merge in State in ultima perioada, iar el nu s-a putut intoarce in tara, dar inca de cateva luni suntem doua persoane libere, care vor avea insa o relatie pe vecie datorita Siennei. Semnarea unor hartii nu ne tine in vreun fel legati unul de celalalt, dar nici nu ne impiedica sa mearga fiecare pe drumul lui”, a declarat Andreea in revista Viva.

Cei doi sunt casatoriti din 2011 si au o fetita, Sienna.

Colega de trupa a artistei, Andreea Balan, tocmai s-a casatorit civil, iar pe 15 septembrie va organiza nunta cu George Burcea, cel cu care are doua fetite, Ella si Clara Maria.

Andreea Balan s-a maritat. Ce vedete i-au fost nasi!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu