Stiri Interne Video

Andreea de la Amadeus a ajuns viral pe internet in toata lumea! Iata cu ce a generat peste 21.000 de share-uri!

Scris de Administrator

Andreea Runceanu, celebra artista din truoa Amadeus, a ajuns viral pe internet! Iata cu ce filmare a reusit sa genereze peste 21.000 de share-uri pe Facebook!

Andreea-Runceanu-Amadeus

Andreea Runceanu, cunoscuta artista din trupa Amadeus, a devenit viral pe internet prin intermediul unei inregistrari video ce a fost postata de o agentie de stiri din Israel.

andreea-runceanu-zorba

Filmarea prestatiei sale live a generat, intr-o singura saptamana, peste 21.000 de share-uri pe Facebook in toata lumea.

amadeus 6 amadeus 5 amadeus 4

Artista din Romania a impresionat o lume intreaga prin interpretarea, la vioara, a cunoscutei piese „Dansul lui Zorba”, compusa de Mikis Theodorakis, in anii 60, si inclusa in celebrul film „Zorba Grecul”, in care joaca Anthony Quinn.

Agentia de presa din Israel a publicat pe pagina oficiala de Facebook filmarea cu pricina si a generat un numar record de aprecieri si de recomandari, prestatia romancei ajungand sa fie propagata peste tot in lume.

Andreea Runceanu este una din cele patru artiste care formeaza trupa Amadeus, cel mai de succes proiect muzical romanesc de acest tip in toata lumea.

Amadeus a concertat in ultimii ani la evenimente grandioase ori exclusiviste, precum World Expo, Formula 1 Viena, deschiderea bienalei de la Venezia, balul caritabil St. George Lodge din Nigeria, Festivalul International de Film de la Cannes ori ceremonia aniversara a presedintelui Kazahstanului.

Piesele interpretate de Amadeus sunt vizionate pe Youtube de iubitori ai muzicii din toata lumea. Varianta proprie a hitului Indilei, Derniere Danse, are pana in prezent peste 4 milioane de vizualizari, un adevarat record pentru o compozitie de acest tip.

Scrie un comentariu