Stiri Interne

Andreea (Amadeus) a implicat 70 de artisti in lucrarea ei de licenta

Scris de Alexandru Manea

Andreea Runceanu, frumoasa artista din trupa Amadeus, se pregateste pentru sustinerea lucrarii de licenta. Si-a ales o tema care a presupus sa realizeze interviuri cu peste 70 de artisti din diverse domenii.

andreea-runceanu-amadeus

Andreea Runceanu, veterana trupei Amadeus, se pregateste intens pentru examenele de licenta. Maine are proba scrisa, iar saptamana cealalta va sustine lucrarea in fata comisiei. A pregatit astfel o lucrare pentru care a trebuit sa intervieveze, ca studiu de caz, peste 70 de artisti din diverse domenii.

andreea-runceanu-amadeus-1

 

„Mi-am redactat lucrarea intr-un ritm extrem de sustinut si recunosc ca am avut o saptamana in care nu am iesit absolut deloc din casa. Mi-am ales o tema legata de muzica, in care, la partea de cercetare, am implicat, prin chestionare, peste 70 de artisti din aproape toate genurile muzicale”, a declarat artista pentru Click.

Dupa incheierea examenelor, Andreea Runceanu este decisa sa se specializeze in coaching (ii va consilia pe cei care au nevoie sa isi gaseasca drumul in viata). „Ma pasioneaza tot ce tine de dezvoltare personala si-mi doresc o cariera in domeniu”, a adaugat artista.

Scrie un comentariu