Stiri externe

Andrea Bocelli si intreaga familie, infectati cu coronavirus

Scris de Ana Kozma

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a marturisit presei din peninsula ca atat el, cat si intreaga sa familie, au fost infectati cu temutul coronavirus! Iata ce s-a intamplat!

Andrea Bocelli si intreaga familie, infectati cu coronavirus

Tenorul Andrea Bocelli, in varsta de 61 de ani, a dezvaluit presei din Italia ca a fost infectat cu coronavirus. Nu doar el, ci intreaga sa familie. Se pare ca a fost diagnosticat cu COVID-19 pe data de 10 martie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

. Skating around the town…

O postare distribuită de Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) pe

Andrea Bocelli spune ca experienta acestei boli nu a fost deloc usoara, cu toate ca nici el, nici cei dragi lui, nu au facut forme grave. „Am avut febra, desi nu foarte mare, am stranutat si am tusit”, a marturisit tenorul.

Actuala sotie a lui Andrea Bocelli este Veronica, iar impreuna au o fetita de 7 ani. Tenorul mai are doi copii din casnicia anterioara. Unul dintre baieti are 22 de ani, iar celalalt 25.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

. Happy birthday Virginia!

O postare distribuită de Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) pe

Dupa ce s-a vindecat de coronavirus, Andrea Bocelli vrea sa ii ajute si pe altii sa se vindece. De aceea, a ales sa doneze plasma pentru a inlesni tratamentul altor oameni infectati.

Pe data de 12 aprilie, cu ocazia Pastelui Catolic, Andrea Bocelli a sustinut un concert fara spectatori la Domul din Milano. Momentul a fost unul unic si plin de emotie.

Concertul lui Andrea Bocelli din Domul din Milano intra in Cartea Recordurilor!

Scrie un comentariu