Stiri externe

Andrea Bocelli s-a casatorit cu iubita lui Veronica Berti dupa 12 ani de relatie!

Scris de Christian Stan

Andrea Bocelli a ajuns la Altar pentru a doua oara, de aceasta data alaturi de Veronica Berti. Cei doi formeaza un cuplu inca din anul 2002, insa abia acum au gasit momentul potrivit pentru a-si uni destinele in mod oficial. Faimosul tenor si Veronica Barti au impreuna o fetita, nascuta pe 27 martie 2012, iar Bocelli mai are doi copii din casatoria sa anterioara.

andreea-bocelli

Dupa 12 ani de relatie, Andrea Bocelli si Veronica Barti si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, in cadrul unei ceremonii religioase desfasurate la o catedrala din Livorno, Toscana, in cursul zilei de 23 martie. Receptia de dupa eveniment a fost gazduita chiar la vila lui Bocelli din Forte del Marmi, de langa Pisa.

boceli-veronica

In urma cu doi ani, pe 27 martie 2012, Andreea Bocelli si Veronica Barti deveneau parintii unei fetite pe care au botezat-o Virginia. Bocelli a mai fost casatorit odata, cu Enrica, impreuna cu care are doi baieti mai mari:  Amos (19 ani) si Matteo (16 ani).

Andrea Bocelli si Enrica au divortat in anul 2002, iar ulterior tenorul a intalnit-o pe Veronica. Relatia lor a devenit foarte apropiata inca de la inceput, iar Veronica a fost numita foarte repede managerul lui Bocelli.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu