Stiri externe

Andrea Bocelli, concert grandios la Verona

Scris de Iancu Iulia

Spectacolul „La notte di Andrea Bocelli” a adus magie si emotie in orasul italian, Verona si incantat miile de spectatori care au avut parte de momente unice.

 

Andrea Bocelli va lansa, dupa o pauza de 14 ani, un nou album, iar in acest moment se afla in turneul de promovare al acestuia. Turneul „La notte din Andrea Bocelli” l-a purtat pe marele artist pana la Verona, unde a sustinut in weekend un concert grandios pe Arena orasului. A oferit un spectacol de lumini extravagant, iar pe scena au urcat alaturi de el artisti din toata lumea. Orchestra a fost compusa din peste 400 de elemente, iar cei care au participat la acest moment magic, il vor avea intiparit in minte toata viata.

Milly Carlucci a prezentat marele eveniment, iar faimosul actor Morgan Freeman a urcat pe scena alaturi de ea.

La concertul de la Verona au participat vedete din toate colturile lumii. Printre acestea se numara Chris Tucker, Bo Derek, Richard Gere, dar si celebrul nutritionist italian Gianluca Mech, care slabeste vedete din lumea intreaga cu ajutor dietei Tisanoreice.

Turneul „La notte di Andrea Bocelli” promoveaza albumul „Si” care va avea lansarea oficiala pe 26 octombrie, iar primul single  „If Only” se bucura de multa atenie si a strans deja peste jumatate de milion de viziualizari.

Tenorul italian are programate concerte pana anul viitor in noiembrie, iar fiecare spectacol are ca scop strangerea de fonduri pentru diverse cauze sociale.

Scrie un comentariu