Stiri externe Video

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Scris de Ana Kozma

Duminica seara, de Pastele Catolic, celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cantat in piata Duomului din Milano fara niciun spectator. Iata aici imaginile unice din timpul unui concert ce va ramane in istorie!

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a sustinut ieri seara, un concert memorabil cu ocazia Pastelui Catolic. A cantat singur, fara niciun spectator, in impresionanta Catedrala Domul din Milano. Evenimentul a fost urmarit de aproape 25 de milioane de oameni in direct, pe canalul de YouTube al lui Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli a fost acompaniat doar de organistul catedralei, Emanuele Vianelli. A interpretat piese precum ”Amazing Grace”, „Ave Maria” si „Sancta Maria”.

Milano este capitala Lombardiei, regiunea din Italia cea mai afectata de pandemia COVID-19. Concertul a inclus si o campanie de strangere de fonduri. Donatiile vor fi folosite pentru a ajuta spitalele din Italia in aceste momente de grea incercare.

De departe, cel mai impresionant moment a fost acela in care Andrea Bocelli a interpretat piesa ”Amazing Grace” in piata Domului din Milano, fara niciun spectator.

Andrea Bocelli, concert LIVE si transmis online de Pastele Catolic din Domul din Milano

Scrie un comentariu