News Stiri Interne Vedete

André Rieu a donat victimelor din Colectiv 150.000 de euro

Scris de Alexandru Manea

André Rieu a donat victimelor din Colectiv 150.000 de euro. Marele artist a revenit in Romania si a donat victimelor din Colectiv toti banii incasati din vanzarea DVD-ului sau, „André Rieu live in Bucuresti”. Regele Valsului s-a intalnit cu supravietuitorii cumplitului incendiu si i-a incurajat sa fie puternici pentru a putea trece peste aceasta drama.

andre-rieu-bucharest

André Rieu a revenit in Romania cu un scop precis. Artistul a vrut sa isi tina promisiunea fata de supravietuitorii incendiului din Colectiv si a donat peste 150.000 de euro pentru a-i ajuta sa depaseasca traumele fizice si psihice. Regele Valsului a tinut sa intalneasca personal victimele tragediei si sa-i incurajeze personal pe supravietuitori sa se bucure de viata.

„Când ai prieteni, vrei să ajuţi. Iar eu asta am încercat să fac. Sper că mulţi alţi oameni vor urma exemplul şi vor face la fel. Astfel încât să se strângă mult mai mulţi bani pentru fundaţie”, a declarat Andre Rieu. 

Supravietuitorii incendiului au fost externati, iar cei care au fost tratati in strainatate s-au intors in tara. Tratamentele pentru arsuri sunt extrem de costisitoare. Tocmai de aceea, André Rieu a promis inca din toamna ca va dona toti banii stransi din vanzarea DVD-urilor „Live în Bucureşti”, care cuprinde un montaj din concertele pe care le-a susţinut anul trecut în Piaţa Constituţiei. 

andre-rieu-bucuresti-3

andre-rieu-bucuresti-1

DVD-ul lui Andre Rieu este în continuare disponibil în magazine, iar banii strânşi din vânzarea sa sunt destinaţi în exclusivitate victimelor incendiului din Colectiv. Marele violonist va susţine încă un concert în ţara noastră, în luna iunie. 

Scrie un comentariu