News

Cel mai bogat burlac al Americii a pus ochii pe Pippa Middleton!

Scris de Christian Stan

Sora Ducesei Kate, Pippa Middleton, a plecat in vacanta in Statele Unite saptamana trecuta, insa calatoria ei la New York nu ramane fara repercusiuni. Se pare ca Andre Balazs, cel mai bogat burlac al Americii, a pus ochii de sora Ducesei si o rasfata mai ceva ca o printesa.

Dupa ce Printul Harry a facut furori in toata lumea dupa vacanta lui de la Las Vegas, este randul ca Pippa Middleton sa atraga atentia odata ce a ajuns la New York. O vacanta cu prietenele la New York se poate tranforma in aventura vietii ei, intrucat Pippa este curtata acum de catre cel mai bogat burlac al Americii.

Andre Balazs, omul care are o avere de peste 300 de milioane de lire sterline, a cunoscut-o pe Pippa sambata la New York si a aranjat ca aceasta sa ajunga duminica, cu un avion privat, pe insula Shetter, acolo unde a fost cazata la hotelul acestuia, Sunset Beach Boutique Hotel.

Balazs, despre care se spune ca are o avere de peste 300 de milioane de lire sterline, a avut o relatie in trecut cu Uma Thurman. Acesta detine opt hoteluri de lux in Statele Unite, printre care si faimosul Chateau Marmont din Los Angeles si The Mercer din New York.

Se pare ca milionarul este decis sa o cucereasca pe sora Ducesei de Cambridge si ii va organiza acesteia o petrecere cu prilejul zilei de nastere, Pippa urmand a implini maine 29 de ani.

Scrie un comentariu