New Commer Stiri Interne

Andra si Razvan Gogan, copiii romani din Cartea Recordurilor, au lansat videoclipul de iarna

Scris de Alexandru Manea

Andra (15 ani) si Razvan Gogan (12 ani), copiii romani care au intrat in Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert sustinut de un copil” si pentru „Cele mai multe albume lansate” la categoria lor de varsta, au lansat cel de-al doilea videoclip din cariera lor.

copii-disney

Piesa se numeste „Fulgii lui Mos Craciun” si a fost compusa de Robert Costin iar videoclipul a fost realizat de Violeta Ivu (regizor, fosta concurenta Big Brother) si Petru Ivu (DOP).

Filmarile au avut loc in mai multe locatii, printre care si Cheile Rasnovului, acolo unde in 2002 Jude Law si Nicole Kidman filmau pentru celebra productie „Cold Mountain”.

Copii au avut ocazia sa viziteze cateva din decorurile ramase in picioare inca de atunci si sa faca fotografii cu casa in care Jude Law se refugiaza la un moment dat in drumul lui catre iubita care il astepta.

Andra si Razvan Gogan au intrat in 2009 in Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert sustinut de un copil” (3 ore si jumatate, 55 piese live) si pentru „Cele mai multe albume lansate” la categoria lor de varsta (16 la numar la vremea aceea).

Scrie un comentariu