Stiri Interne

Andra, primul concert dupa nastere! Iata cand si unde se va intampla!

Scris de Administrator

Desi abia a devenit pentru a doua oara mamica, Andra se pregateste deja pentru revenirea pe scena si lansarea unui nou single! Iata cand si unde va avea loc primul ei concert dupa nastere!

andra-copil

In urma cu doar doua saptamani, Andra a devenit pentru a doua oara mamica, aducand-o pe lume pe micuta Eva Maria Ioana. Si se pare ca artista se reface extrem de rapid dupa nastere, intrucat a inceput deja sa se pregateasca pentru revenirea pe scena si lansarea unui nou single!

Primul concert pe care Andra il va sustine dupa nastere se va intampla pe 3 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, in cadrul Media Music Awards, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV.

Peste 40 de artisti consacrati vor urca pe scena celei de-a patra editii a Media Music Awards. In seara de 3 septembrie, la gala muzicala de la Sibiu vor canta nume cunoscute precum Andra, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

MMA-40-de-artisti

Media Music Awards 2014 este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards, prezentat de Coca Cola si sustinut de MTV Romania si Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria Municipiului Sibiu.

Scrie un comentariu