Stiri Interne Video

Andra este celebra in Vietnam! Iata cum canta un fan de acolo piesa ei la flaut!

Scris de Alexandru Manea

Piesa Andrei, Love Can Save It All, a devenit celebra pana si in Vietnam. Thanh Phan, un tanar artist a descoperi-o pe canalul de YouTube al artistei si a indragit-o atat de mult incat a decis sa inregistreze propriul cover, cantand la flaut.

andra-11

Rezultatul este spectaculos, iar adolescentul a filmat chiar un videoclip pe care l-a urcat pe canalul sau privat.

Clipul reda povestea lui de dragoste, sentimentele pe care le impartaseste cu iubita lui, pericolele care apar inevitabil in relația lor si faptul ca, la final, dragostea invinge si ca impreuna pot trece peste orice impas.

Andra a aflat de acest cover impresionant si i-a trimis tanarului din Vietnam un mesaj prin contul ei de YouTube, felicitandu-l pentru interpretarea reusita. “Coverul tau este impresionant! Il ascult de cateva ore! Felicitari!”, i-a transmis artista din Romania. Mesajul l-a bucurat nespus, acestuia nevenindu-I sa creada ca i-a scris cea care interpreteaza piesa in original.

andra-cover-vietnam

andra-cover-vietnam-2

“Love Can Save It All ” este apreciata de oameni din intreaga lume, devenind chiar si  coloana sonora a albumelor de nunta filmate si montate de miri de pretutindeni. Cupluri din Albania, Turcia, Mexic sau chiar India au ales piesa romancei pentru clipul ce le va aminti toata viața de ziua nunții lor.

Andra a lansat “Love Can Save It All”, varianta in limba engleza a piesei sale “Iubirea schimba tot”, in luna mai a acestui an, iar pana in prezent, videoclipul are aproape 60 de milioane de vizualizari, fiind unul din cele mai de succes ale sale, la nivel internațional.

Canalul de YouTube al artistei are in prezent peste 416.000 de abonați si peste 306 milioane de vizualizari.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu