News

Andra, sexy pe coperta revistei Unica intr-o rochie Cristallini!

Scris de Christian Stan

Andra a purtat o rochie Cristallini Limited Edition pe cea mai recenta coperta a revistei Unica. Solista a aratat rapitor intr-o rochie neagra, din catifea elastica si paiete, care i-a scos in evidenta formele voluptuoase.

Foto Unica_Andra_Alex Abagiu_Sorin Stratulat

„La inceputul carierei, Andra era auto-didacta: rasfoia reviste de moda din strainatate, vorbea cu stilistii pe care ii intalnea la evenimente, tragea cu ochiul in dreapta si-n stanga, incercand sa fie in trend, dar fara sa imite pe cineva. Asa si-a construit propriul ei stil: un look simplu, decent si modern in acelasi timp”, scrie revista Unica despre transformarile pe care solista le-a suferit de-a lungul timpului.

Coperta_Unica_03_2013

“Trebuie sa faci un amestec fericit intre trend-uri si caracteristici personale. Mi-am gasit un look al meu, un stil simplu, decent si modern, in acelasi timp”,  declara  Andracare, in cei 13 ani de cariera, a realizat ca oamenii nu o mai percep ca pe o simpla cantareata, ci “ca pe un model social”.

Foto Unica_Andra_Marius Baragan_Alex Abagiu_Sorin Stratulat_Dana Budeanu

Andra mai spune ca modelele ei de stil sunt femeile rafinate si originale: De la Coco Chanel pana la Madonna, de la Kate Middleton pana la Lady Gaga fiecare ma inspira”. Rochiile Cristallini Limited Edition sunt disponibile pe site-ul www.cristallini.ro sau in show-room-ul din Splaiul Unirii, nr 108.

Scrie un comentariu