News

Anderson Cooper nu-si spala hainele! A purtat aceeasi pereche de jeansi vreme de sase luni, fara sa o spele!

Scris de Christian Stan

Impecabil in toate aparitiile sale publice, Anderson Cooper de la CNN a facut dezvaluiri inedite intr-un show de televiziune. Aceasta a declarat ca a purtat o pereche de blugi vreme de sase luni fara sa o spele si spune ca nu prea obisnuieste sa-si spele pantalonii.

Un lucru este cert! Lui Anderson Cooper nu-i place sa-si spele jeansii, iar vedeta CNN a facut aceasta confesiune intr-un show de televiziune.

Cu toate ca in aparitiile sale publice arata mereu impecabil, Anderson recunoaste ca in viata de zi cu zi se imbraca cat se poate de comod si ca mereu poarta jeansi. Acesta a povestit ca nu stie sa-si spele jeansii si ca odata chiar a purtat o perche de jeansi fara sa o spele.

Anderson isi motiveaza gestul printr-un sfat pe care l-a primit de la cel care i-a vandut perechea de jeansi, care i-a spus sa n-o spele o perioada lunga de timp. Cooper a fost insa sfatuit ca are voie sa-si spele jeansii chiar si saptamanal, atata vreme cat acestia sunt spalati in apa rece, cu sapun, si sunt lasati sa se usuce in mod normal.

Scrie un comentariu