News

S-au impacat in ciuda scandalului de infidelitate! Anderson Cooper si Ben Maisani, impreuna in Croatia!

Scris de Christian Stan

Anderson Cooper si Ben Maisani isi continua linistiti vacanta in Croatia, in ciuda scandalului de infidelitate al carui protagonist este iubitul vedetei CNN. La doar o zi dupa ce Copper si Maisani au plecat in vacanta The Daily Mail a publicat cateva fotografii realizate de paparazzi in care Maisani era surprins, intr-un parc din New York, sarutandu-se cu un tanar a carui identitate nu se cunoaste.

Imediat dupa aparitia fotografiilor compromitatoare au aparut zvonuri cum ca Cooper s-ar fi certat cu Maisani si ar fi rupt relatia cu acesta, cu toate ca cei doi planuiau sa se casatoreasca, la New York, in luna septembrie.

Se pare insa ca cei doi barbati au decis sa treaca peste acest episod si isi continua linistiti vacanta lor prin Croatia, in insula Hvar, acolo unde anul trecut au fost prezenti Beyonce si Printul Harry.

Cei doi sunt insotiti in vacanta de Kelly Rippa si de sotul ei Mark Consuelos, dar si de vedeta de televiziune Andy Cohen. Grupul de americani a fost urmarit de camerele de filmat de la un post de televiziune din Croatia, iar din inregistrarea video reiese ca vedeta CNN si Maisani inca formeaza un cuplu!

Scrie un comentariu