News

Premiera pentru Romania! Anda Adam, in deschiderea meciului de wrestling WWE Tour din Mexic! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam se bucura de un succes din ce in ce mai mare peste hotare. Dupa ce a cucerit Turcia, Ucraina, Rusia, Franta, Spania, Emiratele Arabe Unite, Peru si Brazilia, artista a ajuns in mare voga si in Mexic.

Pe langa difuzarile radio din ce in ce mai numeroase, unul din hiturile sale, “My Love On You”, a ajuns la urechile a milioane de oameni.

Arena Ciudad de Mexico a gazduit unul dintre cele mai importante meciuri de wrestling din cadrul WWE Tour iar debutul evenimentulu a fost o surpriza maxima pentru fanii muzicii Andei Adam.

O echipa de majorete a intrat in ring si le-a oferit celor cateva zeci de mii de spectatori si celor cateva milioane de telespectatori un show plin de energie pe ritmurile piesei artistei din Romania.

Publicul a fost in extraz, a dansat, a aplaudat si a scandat in ton cu piesa romancei.

Anda Adam are, de altfel, o legatura special cu renumitul turneu de wrestling. Artista s-a imprietenit cu celebrul sportiv Randy Orton, atunci cand a vizitat Romania cu ocazia turneului WWE.

Ascensiunea internationala al Andei Adam continua. Piesa “Can You Feel Love” este deja in topurile din Dubai, Azerbaijan, Liban, Tunisia, Brazilia si Peru, iar pe 7 iulie artista va canta in Beirut in cadrul renumitului festival NRJ Tour.

Scrie un comentariu