News

El este comoara Andei Adam din Australia!

Scris de Administrator

Anda Adam are motive de mandrie. In Australia se afla un baiat frumos care a ajuns sa proiecteze masini pentru mari branduri internationale, printre care si BMW. Este vorba de Vlad Adam, fratele ei vitreg. Iata povestea lui.

Anda Adam are in Australia un frate vitreg de care este foarte mandra. Vlad locuieste de foarte multi ani „la capatul pamantului”, a urmat acolo o facultate si acum proiecteaza modele de masini pentru mari branduri internationale.

Pe cand avea doar trei ani, Anda a asistat la divortul parintilor ei. Cei doi au ramas in relatii foarte bune, desi tatal s-a recasatorit, a facut un alt copil si a plecat in Australia, iar, mama solistei a plecat in Statele Unite ale Americii. Tatal Andei era in Romania instructor de inot la echipa Steaua, profesie pe care si-a continuat-o in Australia.

Vlad Adam, fratele solistei, are acum 25 de ani si locuieste pe Coasta de Aur (Gold Coast), Queensland, Australia. A urmat Griffith University si este Graphic Designer la VA Innovations, unde proiecteaza design de masini pentru braduri internationale mari – BMW.

El a proiectat un model de bicileta, in timpul colegiului, proiect care a fost cumparat, iar bicicleta a fost produsa in serie si vanduta la nivel international

Vlad a venit in Romania de cateva ori, iar de fiecare data cand iese cu Anda in oras, multa lume il confunda cu Victor Slav, tinand cont ca amandoi sunt bruneti si au corpul bine lucrat la sala.

Despre Vlad, Anda are numai cuvinte de lauda:

„Este o minunatie de baiat, frumos, ambitios si muncitor. Sunt mandra de el pentru ca la varsta lui a ajuns sa fie apreciat in Australia pentru ce face. Si sunt mandra ca este un exemplu pentru Romania peste hotare. Este un baiat pe care orice fata cred ca si l-ar dori acasa”, a declarat Anda pentru Cancan.

Scrie un comentariu