News

Cadou de Martisor pentru Anda Adam: un super show in Elvetia, alaturi de DJ Pat Farrell!

Scris de Christian Stan

Anda Adam se poate mandri ca este unul din putinii artisti romani care au concertat pe scenele din Elvetia. Sambata seara, pe 2 martie, cantareata va reveni in tara Alpilor pentru a sustine un spectacol in clubul Masquerade din Basel. Este, asa cum declara, unul din cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit, in avans, pentru Martisor.

Anda Adam 5a

Anda a pregatit pentru acest eveniment un show de o ora, in care va canta atat hiturile sale din trecut, cat si cel mai recent, “Amo”, piesa care se bucura in prezent de mare succes in Romania.

Anda Adam Flyer Switzerland 2 March

Mai mult, la eveniment va fi invitat si renumitul DJ Pat Farrell, care va remixa o serie de piese ale romancei. Pat Farrel si Anda Adam nu sunt la prima colaborare de acest gen. Artistul a remixat, in stil propriu, hiturile solistei, ”Show me” si “Love on you”, care au fost difuzate in cluburile din Europa.

Anda Adam Pat Farrel

La concertul Andei Adam din Basel sunt asteptate peste 1000 de persoane, care vor plati biletul de intrare in valoare de 40 de franci elvetieni, echivalentul a 150 de lei.

Scrie un comentariu