News Stiri Interne Style Style Radar Vedete

Anda Adam relanseaza moda adidasilor cu leduri colorate

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam va lansa in curand un nou hit, dar si un inedit concept de show cu care va face furori la concertele din tara si de peste hotare. Artista readuce in moda pantofii cu leduri in sapte culori.

anda-adam

Pentru noul spectacol, Anda Adam a pregatit un nou playlist, o noua coregrafie si o noua garderoba. Printre accesoriile din recuzita se afla si o pereche de pantofi sport cu leduri in sapte culori. Acestia pot fi setati pentru a emite o singura nuanta, ori ca lumina sa se schimbe in toate cele sapte culori disponibile.

anda-adam-adidasi-luminite

Adidasii cu luminite vor crea un efect vizual spectaculos in cadrul show-urilor Anda Adam, in special atunci cand luminile scenei se vor stinge, iar artista va dansa in sincron, alaturi de dansatorii sai, luminile pantofilor fiind singurele care pe care spectatorii le vor vedea.

Anda Adam concert

Anda Adam lucreaza in prezent de zor la definitivarea acestui nou show live, iar cei care au avut ocazia sa il urmareasca in premiera sustin ca rezultatul va fi unul cu adevarat spectaculos. Zilele acestea, artista va lansa o noua piesa impreuna cu baietii de la Last Night.

Scrie un comentariu