News

Exclusiv! Anda Adam: “Am fost mandra cand cei de afara mi-au spus ca muzica romaneasca suna senzational!”

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam, unul din cele mai bune exporturi muzicale ale Romaniei, declara ca s-a simtit mandra atunci cand strainii i-au spus ca muzica ei, si cea romaneasca, in general, suna senzational.

De 1 decembrie, Anda Adam are numai cuvinte de lauda la adresa Romaniei. Ne reprezinta tara cu brio de doi ani incoace, fiind prezenta in topurile internationale si supranumita de presa din Turcia, „Noua Madonna a Europei”.

Anda a dus renumele tarii noastre peste hotare si ne declara ca unele din momentele in care s-a simtit mandra ca este roman au fost acelea in care strainii au apreciat muzica pe care o canta.

„Cea mai mandra m-am simtit atunci cand am avut concerte in alte tari si, fiind invitata la anumite posturi de radio, toti au spus ca muzica venita de la noi suna senzational si ca abia asteapta sa avada ce mai lansam noi pe piata muzica romaneasca!”.

Intrebata daca are o amintire speciala de 1 decembrie, Anda ne-a declarat: „ O amintire frumoasa o am de la Alba Iulia unde am avut concert chiar de 1 decembrie si au venit mii de romani sa sarbatoreasca alaturi de noi. La finalul concertului au bisat de doua ori. M-am simtit fantastic, mai ales ca totul s-a derulat in Orasul Marii Uniri!”, a declarat solista.

Scrie un comentariu