News

Anda Adam cere parerea Madonnei si lui Lady Gaga despre clipul piesei „Feel”!

Scris de Alexandru Manea

Penibil sau nu? De cand are concerte si succes in strainatate, Anda Adam nu se mai consulta cu artistii romani ci cu mari staruri internationale! Anda Adam a lansat clipul piesei „Feel” si le cere pararea tocmai Madonnei, lui Beyonce, Lady Gaga sau Shakira. Anda Adam a postat clipul ei pe profilul de Facebook al cantaretelor mai sus mentionate cu intrebarea: „Va place acest video?”

Anda Adam cauta sa se consulte acum numai cu mari staruri internationale in privinta celui mai recent clip al sau, la piesa „Feel”. Anda Adam si-a postat noul clip pe conturile oficiale de Facebook ale unor staruri precum Madonna, Shakira, Beyonce sau Lady Gaga, intrebandu-le pe fiecare in parte daca le place sau nu clipul ei. Pana in momentul de fata, Anda Adam nu a primit niciun raspuns din partea celor care gestioneaza conturile de Facebook ale marilor staruri internationale.

Cantareata crede, probabil, ca noul ei clip se poate compara cu cele lansate de Madonna si Lady Gaga, iar prin aceste postari Anda aspira astfel la o colaborare internationala de exceptie. Voi ce parare aveti despre noul clip al Andei Adam?

Scrie un comentariu