Stiri Interne

Anda Adam iubeste si infloreste! Si-a afisat mandra trupul dezgolit in Mexic!

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam iubeste, este linistita din punct e vedere sentimental, iar acest lucru se vede cu ochii liberi. Solista radiaza de fericire de cand este logodita cu Sorin, iar in vacanta de luna aceasta si-a expus cu mandrie trupul aproape dezgolit pe plajele din Mexic.

anda-adam-vacanta-mexic-4

Anda Adam a traversat, de cand s-a despartit de Victor Slav si pana in vara anului trecut, o perioada nelinistitoare din punct de vedere sentimetal.

Chiar daca a avut intre timp o relatie cu fotbalistul Catalin Tira, din pricina distantei, dar si a presiunilor din partea presei si a mamei sportivului, nu s-a putut bucura cu adevarat de idila pe care i-a rezervat-o destinul.

anda-adam-logodnic-sorin-1

Din luna august, insa, de cand l-a cunoscut pe Sorin, cel cu care s-a si logodit, situatia s-a schimbat radical. Anda nu mai pune la suflet ce scrie presa, iar relatia ei, asumata, este mai ferita de atacurile mas media, prin simplu fapt ca logodnicul ei nu este, la fel ca si ea, persoana publica.

anda-adam-mama-vacanta-mexic anda-adam-vacanta-mexic-1 anda-adam-vacanta-mexic-2 anda-adam-vacanta-mexic-3 anda-adam-vacanta-mexic-5 anda-adam-vacanta-mexic-6

Solista radiaza de fericire, iar acest lucru se vede si in aparitiile sale publice. La fel, si in vacanta pe care a petrecut-o, alaturi de Sorin, de mama ei si de cativa prieteni, in Mexic.

Anda si-a expus cu aceasta ocazie trupul voluptos, tonifiat in urma antrenamentelor de la sala, silueta care a atras cu siguranta privirile turistilor din jur

Scrie un comentariu