News

Bombardata cu telefoane si SMS-uri, Anda Adam isi vede de cariera! A filmat noul sau clip si arata mai sexy ca niciodata!

Scris de Alexandru Manea

In timp ce presa vuia despre despartirea ei de Victor Slav, iar telefonul ii suna aproape fara intrerupere si primea sute de mesaje, Anda Adam a petrecut 18 ore la filmarile noului sau clip, „AMO”, care se anunta a fi spectaculos.

Saptamana aceasta a debutat cu o stire boma in presa mondena romaneasca: dupa sase ani de relatie, Anda Adam si Victor Slav au decis de comun acord sa se desparta.

Vestea i-a luat pe multi prin surprindere, in conditiile in care se asteptau chiar sa asiste la o nunta cat de curand.

Cei doi s-au limitat la a declara doar scurt si sec faptul ca s-au despartit si nu au vrut sa ofere mai multe informatii.

Prin urmare, telefonul Andei a sunat luni aproape fara intrerupere si a primit sute de mesaje.

Din fericire, telefonul se afla pe silent, avand in vedere ca artista filma noul sau videoclip. A petrecut aproape 18 ore infrig, in aer liber, intr-un cimitir de masini de langa Bucuresti.

Acolo, imbracata intr-o rochie din piele extrem de eleganta, cu o coafura glam si ochelari de soare de designer (probabil pentru a-i masca tristetea si oboseala), Anda a filmat inconjurata de o armata de dansatori streetstyle, printre cauciucuri arse si focuri de ghetou.

Decorul este impresionant (o masina pluteste parca in aer deasupra tuturor), iar clipul se anunta a fi cu adevarat spectaculos.

Dupa 18 ore de filmat non-stop, Anda a ajuns acasa marti dimineata si, extrem de obosita, a dormit toata ziua pana seara tarziu.

In cursul zilei de azi, solista va definitiva planurile pentru lansarea noului sau clip si spune ca se va concentra in periada urmatoare exclusiv pe cariera, mai ales ca „AMO”, piesa considerata „noua Selecta”, desi nu a fost inca oficial lansata, este foarte apreciata de public dupa ce a fost interpretata, intr-o varianta incipienta, la Gala Media Music Awards de la Sibiu.

Scrie un comentariu