Carusel Stiri Interne

Anda Adam defileaza cu tricolorul la Alba Iulia!

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam va sustine in aceasta seara unul din cele mai speciale concerte din ultima perioada. Artista va urca pe scena celui mai mare eveniment muzical de 1 Decembrie, la Alba Iulia, ocazie cu care va defila cu drapelul Romaniei in fata a peste 20.000 de spectatori.

anda-adam-tricolor

Cantareata a pregatit un concert inedit dedicat Zilei Nationale la care vor participa si cativa amici de-ai sai veniti de peste hotare.

“In fiecare an de 1 decembrie am avut concerte, insa cele de la Alba Iulia au avut o insemnatate aparte. Este locul Marii Uniri si publicul simte mult mai puternic insemnaatatea acestei zile. Vom defila pe scena cu drapelul Romaniei si vom simti si mai puternic ca suntem mandri de a fi romani.

Eu sunt mandra de acest lucru si nu o spun doar acum de 1 decembrie. De fiecare data cand am cantat peste hotare am tinut sa laud cat de mult am putut Romania. Am decis sa raman aici si sa imi cladesc o cariera in Romania, desi parintii mei mi-au oferit tot ce aveam nevoie pentru a ma muta in America sau in Australia”, a declarat Anda Adam.

Scrie un comentariu