Stiri Interne

EXCLUSIV! Anda Adam, cum i s-a schimbat viata dupa casatorie

Scris de Administrator

La inceputul verii, Anda Adam si-a unit destinul cu cel al barbatului iubit, Sorin. Iata cum spune vedeta ca i s-a schimbat viata in ultimele luni, de cand este casatorita!

anda-adam-ecografie

A trecut deja aproape jumatate de an de cand Anda Adam si Sorin si-au unit destinele. Nunta a fost una fastuoasa, iar la putin timp dupa ce au devenit sot si sotie, cei doi au anuntat ca tot anul acesta vor deveni si pentru prima oara parinti. Iata cum spune vedeta ca i s-a schimbat viata de cand este casatorita.

Anda Adam insarcinata 1

“Din momentul in care faci anumiti pasi in viata, gen o casatorie, si ulterior mai vine si un copil, clar ca viata ta se schimba radical. Normal ca simt asta incepand de la primul fir de par din cap pana la ultimul. Ma simt foarte implinita si sunt foarte-foarte fericita! Pentru ca am mai si spus, nu stiu cum, dar am reusit ca anul asta sa bifez cam tot ce era de bifat.

anda-adam-dominic-ginere

Intr-un chestionar in care as fi avut de bifat, eu am bifat tot ce as fi putut sa bifez si sunt mai mult decat super-fericita! Am scos piese care s-au bucurat de succes. Am filmat anul acesta patru videoclipuri, insarcinata fiind. Din luna a doua pana in luna a saptea, am tot filmat videoclipuri. Am niste colaborari extraordinare, care vor urma sa apara. M-am casatorit si, intre timp, sant insarcinata si voi avea si un copil. Adica, mi se pare maximum de lucruri pe care puteam sa le bifez intr-un singur an. Ce altceva sa imi mai doresc?!”, a marturisit vedeta.

anda-adam-burta-gravida

In plus, se spune ca intr-o relatie, doi oameni au in permanenta de invatat unul de la celalalt. Am fost curiosi sa aflam ce a invatat Anda Adam de la sotul ei, Sorin.

anda-adam-rochie-mireasa-2

“Sa fiu un pic mai cumpatata si mai calma in tot ceea ce fac. Pentru ca, dintre noi doi, eu sunt cea agitata. El este mai linistit si mai asezat. Si am luat calmul asta de la el, pentru ca mi-am dat seama ca, de fapt, e foarte bine pentru tine sa fii asa. Mi-am dat seama ca ma si ajuta, mai ales ca, oricum, mai ales in perioada asta, fiind insarcinata, nici n-am voie sa ma agit foarte tare. Pentru ca nu vreau sa iasa copilul prea agitat!”, adauga ea.

Scrie un comentariu