Stiri Interne

E oficial! Anda Adam confirma ca s-a logodit! Cum a fost ceruta de sotie!

Scris de Administrator

Daca pana acum totul era la stadium de zvon, iata ca Anda Adam confirma faptul ca a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Sorin, barbatul cu care spune ca se vede casatorita si pe care il decsrie ca fiind partenerul perfect pentru ea. Iata in continuare cum s-a desfasurat cererea in casatorie!

anda-adam

10 octombrie a fost cea mai frumoasa zi din viata Andei Adam. In aceasta frumoasa zi de toamna, vedeta pe care in fiecare seara de sambata o putem vedea in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Sorin.

„A venit la mine – eu abia ajunsesem acasa de la un concert, cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat in brate, am vrut sa-i multumesc si sa-l pup, apoi am vazut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reactionat? M-am blocat!… Asa cum am mai spus, a fost cea mai frumoasa zi din viata mea!”, a declarat Anda Adam.

anda-adam-logodna

Anda si Sorin s-au cunoscut in luna august a acestui an, intr-un cerc de prieteni.

“Ne-am dat seama ca ne placem si, ulterior, ca avem multe in comun. Relatia noastra s-a legat de la sine. Am vorbit deja si despre un viitor comun. Si el isi doreste o familie si copii, ca si mine. De altfel, eu intotdeauna mi-am dorit o familie si copii, insa pentru ca lucrurile acestea sa se si intample e nevoie de ambii parteneri”, mai spune artista.

anda-adam-sorin-relatie

Il vad pe Sorin ca fiind sotul meu! Am simtit asta chiar de cand l-am cunoscut! Mi-a placut ca este un barbat hotarat, responsabil, un om pe care te poti baza si care stie ce vrea. Asta imi doresc eu de la un barbat!”, a adaugat Anda.

Sorin este student in ultimul an la Facultatea de Drept, nu este persoana publica si isi doreste discretia in ceea ce-l priveste.

Scrie un comentariu