Stiri Interne

Anda Adam, fericita si linistita in bratele lui Catalin Tira de Valentine’s Day!

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam si-a incurajat fanii sa spuna cat mai des „Te iubesc” partenerilor lor si s-a dat astfel ca si exemplu, postand pe facebook o fotografie in care apare in bratele iubitului ei, Catalin Tira. Iata ce a declarat.

anda-adam-catalin-tira

Anda Adam traieste o frumoasa poveste de dragoste cu sportivul Catalin Tira de mai bine de jumatate de an. In ciuda distantei, fotbalistul jucand peste hotare, relatia lor pare indestructibila in fata carcotasilor care se grabesc sa ii judece fara sa stie exact ce se intampla cu adevarat in povestea lor de dragoste.

„Suntem fericiti si linistiti. In sfârsit, de Craciun, dupa un an extrem de aglomerat, am simtit ca ma pot bucura de sarbatori si de libertate. Am mers impreuna la munte, iar de Revelion el a fost alaturi de mine la concert. 2014 a inceput pentru mine cum nu se poate mai bine: pe scena, in fata fanilor mei, si alaturi de iubitul meu.

anda-adam-catalin-tira-2

Pentru Catalin si pentru mine, cariera este cea mai importanta, ne sustinem unul pe celalalt si niciodata nu vom lasa nimic sa afecteze drumul nostru si profesionalismul cu care ne tratam meseriile pentru ca iubim atât de mult ce facem. Suntem profesionisti si tratam lucrurile ca atare. Cariera e cariera, viata personala e viata personala”, declara solista recent in Tonica.

anda-adam-catalin-tira-3

Ei bine, de Valentine’s Day, Anda a postat pe Facebook un colaj de fotografii in care appare in bratele lui Catalin, si i-a incurajat pe fanii ei sa spuna cat mai des „Te iubesc” partenerilor lor. „Voi cand ati zis ultima oara „Te Iubesc”? Noi tocmai am facut-o. Happy Valentine’s !!! Va iubim!”.

Scrie un comentariu