News

Zeci de straini i-au „urat” Andei Adam „La multi ani” in Australia! Iata cum a fost posibil!

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam a primit un cadou virtual cu totul inedit. Fratele ei i-a trimis un montaj video din fotografii in care zeci de australieni s-au lasat fotografiati cu o coala de hartie pe care scria „La multi ani! 27 aprilie 2012”, un colaj realizat anul trecut si care s-a potrivit manusa aniversarii cantaretei.

anda-adam-frate-vlad

Anda Adam a primit din partea fratelui ei, Vlad, un cadou virtual inedit tocmai din Australia. Mai exact, un montaj video cu zeci de fotografii in care barbati si femei din alte tari s-au lasat fotografiati cu o coala de hartie pe care scria „La multi ani!” alaturi de data 27 aprilie.

Instantaneele au fost realizate anul trecut, iar colajul urcat pe Youtube exact de ziua cantaretei.

anda-adam-tort-1

Anda Adam a sarbatorit ziua ei de nastere in acest weekend la concerte alaturi de echipa ei. Artista a avut trei spectacole vineri, sambata si duminica iar, dupa fiecare recital a ramas in clubul gazda pentru a continua petrecerea alaturi de dansatorii si tour managerul ei.

Sambata dimineata a primit cadou din partea unei prietene un tort cu totul inedit in forma de geanta Louis Vuitton.

anda-adam-tort-2

Vlad, fratele ei, locuieste de foarte multi ani in Australia, a urmat acolo o facultate si acum proiecteaza modele de masini pentru mari branduri internationale.

Pe cand avea doar trei ani, Anda a asistat la divortul parintilor ei. Cei doi au ramas in relatii foarte bune, desi tatal s-a recasatorit, a facut un alt copil si a plecat in Australia, iar, mama solistei a plecat in Statele Unite ale Americii. Tatal Andei era in Romania instructor de inot la echipa Steaua, profesie pe care si-a continuat-o in Australia.

Vlad Adam, fratele solistei, are acum 25 de ani si locuieste pe Coasta de Aur (Gold Coast), Queensland, Australia. A urmat Griffith University si este Graphic Designer la VA Innovations, unde proiecteaza design de masini pentru braduri internationale mari – BMW.

Scrie un comentariu