News

Exclusiv! Anda Adam isi doreste de Craciun un cadou de 40.000 de euro!

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam isi doreste ca de Craciun sa primeasca un cadou special, dar si costisitor in acelasi timp. Artista a pus ochii pe un pian exclusivist, Pegasus, realizat de designerul Luigi Colani, aflat si in colectiile vedetelor de peste ocean, precum Eddie Murphy, Lenny Kravitz si Prince. Bijuteria muzicala costa 40.000 de euro.

Anda Adam se concentreaza de ceva vreme pe dezvoltarea abilitatilor sale artistice. Pe langa lectiile de canto si conceperea unei trupe live cu care va evolua anul viitor, solista a inceput sa ia lectii de pian.

Anda este atat de pasionata de acest instrument muzical incat si-a propus de de sarbatori sa achizitioneze un pian exclusivist, realizat de un designer, al carui pret se ridica la 40.000 de euro.

Bijuteria muzicala are forma futurista si este denumita Pegasus Grand Piano. A fost proiectat de Luigi Colani pornind de la mitologia greaca a calului inaripat.

Formele ergonomice ale pianui il transforma intr-una din cele mai ravnite piese de colectie in randul marilor artisti de peste ocean. Acest tip de pian a fost achizitionat si de Eddie Murphy, Lenny Kravitz si Prince.

“De cand eram mica mi-am dorit sa am un cal si un pian. Anul acesta am inceput sa iau lectii de echitatie si de pian, iar acum imi doresc acest Pegasus. Ironic, pianul are numele calului alb inaripat. Mama a spus ca mi-l va cumpara”, ne-a declarat Anda, cu o bucurie de copil in glas.

Pianul Pegasus, produs de cunoscutul brand Schimmel, are clapele dispuse intr-o linie usor curbata, prevede un scaun tapitat cu piele si se ajusteaza in functie de inaltimea artistului.

Scrie un comentariu