Stiri Interne

Anda Adam, banuita ca s-a logodit

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam si-a pus pe gand admiratorii dupa ce a postat pe Facebook si pe Instagram o fotografie in care apare tinandu-si de mana noul iubit si scriind mesajul „Azi este cea mai frumoasa zi din viata mea!”. Unii au crezut ca solista s-a logodit. Iata cine este noul partener al artistei.

anda-adam-sorin-relatie

Anda Adam a recunoscut recent, oficial, pe Facebook, ca este implicata intr-o noua relatie, fara insa a mentiona cine este noul sau iubit.

Conform fotografiilor recente realizate de paparazzi, partenerul ei ar fi Andrei Sorin, un tanar din Constanta, in compania caruia a fost vazuta recent tinandu-se de mana in public.

 

anda-adam-logodna

Ieri, cantareata a postat pe Facebook si pe Instagram o fotografie cu un detaliu interesant (isi tinea iubitul de mana, in timp ce se aflau in masina) si cu un mesaj si mai interesant: „Azi este cea mai frumoasa zi din viata mea!”.

Judecand dupa multitudinea de momente frumoase din cariera si din viata ei privata, multi dintre fanii ei au concluzinoat ca este posibil ca Anda sa se fi logodit.

Scrie un comentariu