Stiri Interne

Anda Adam a invins banca! A scapat de ratele enorme ale creditului in franci elvetieni!

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam a invins banca. Artista nu mai este nevoita sa plateasca rate enorme pentru apartamentul in care locuieste si pe care l-a achizitionat in urma cu multi ani cu un credit in franci elvetieni. Iata ce s-a intamplat!

anda-adam-credit

Anda Adam a invins banca. La fel ca zeci, poate sute de mii de romani, artista s-a imprumutat, inainte de 2008, luand un credit in franci elvetieni, pentru a cumpara apartamentul in care locuieste si in prezent.

Dupa ce francul elvetian s-a apreciat incredibil de mult, ratele la banca s-au dublat. Astfel, artista a platit ani la rand sume enorme raportat la valoarea apartamentului mult-visat. Anda a intentat proces bancii si a obtinut, in sfarsit, castig de cauza.

anda-adam-bloc

Foto: Click

De acum inainte va plati rata la jumatate si, in plus, va primi inapoi sumele incasate in plus in decursul celor 9 ani, mai exact 35.000 de euro. In conditiile de fata, ea isi va putea plati integral apartamentul si sa scape de orice indatorire fata de banca.

anda-adam-victor-slav-story-main

Creditul a fost luat in 2007 pe numele fostului sau iubit, Victor Slav, asta deoarece el avea atunci contract de munca cu Pro TV, insa ratele au fost platite tot timpul de artista. Dupa despartirea de Victor, din 2012, creditul a ramas pe numele lui, insa artista a fost corecta si a continuat sa plateasca la zi ratele.

Scrie un comentariu