ADPM Beauty

Anca Turcasiu, tratamentele pe care le face pentru a arata atat de bine la 44 de ani

Scris de Alexandru Manea

Anca Turcasiu reuseste sa isi pastreze tineretea si frumusetea tenului prin intermediul unor tratamente minim invazive pe care le urmeaza de ani buni. La fel si sotul ei, Cristian Georgescu. Procedurile ii costa anual, se pare, 4000 de euro.

anca-turcasiu-botox

Anca Turcasiu este complimentata atat pentru silueta ei impecabila, cat si pentru tineretea si frumusetea chipului ei.

Artista, in varsta de 44 de ani, este vegetariana, face sport, iar acest lucru se reflecta asupra dimensiunilor sale, ca de model.

anca-turcasiu-cristi-sot-3

Pentru ca tenul sau sa aiba un aspect sanatos, iar anii din buletin sa nu se observe la nivelul pielii, vedeta apeleaza, ca si sotul ei, Cristian,  de cativa ani la tratamente non-invazive si minim-invazive executate la clinica unui medic estetician.

anca-turcasiu-sot-cristi-reactii-divort

 

Libertatea sustine ca cei doi soti cheltuie anual in jurul a 4000 de euro pe tratamente ce presupun injectii cu toxina botulinica (botox) ce imobilizeaza localizat muschii fetei pentru a nu se mai forma ridurile, mezoterapie (cocktail de vitamine injectat pe suprafata chipului), dar si tratamente cu laser ce au scopul de a reintineri fata stimuland secretia naturala de colagen a pielii.

Scrie un comentariu