ADPM Business

Din ce isi castiga banul Anca Turcasiu dupa ce a renuntat la muzica! Andreea Marin a sfatuit-o!

Scris de Alexandru Manea

Anca Turcasiu a renuntat la muzica, satula sa mai lupte cu preconceptiile si cu jocurile de culise din Romania si este pregatita sa isi castige existenta intr-un nou domeniu. In paralel cu cariera de actrita de teatru, vedeta s-a specializat invatand o noua meserie. Iata despre ce este vorba.

anca-turcasiu-design-interior

Anca Turcasiu s-a plans recent ca este din ce in ce mai greu sa tina pasul cu noua generatie in industria muzicii si, prin urmare, ca este satula sa mai lupte pentru a-si vedea munca apreciata.

Prin urmare, s-a reorientat in cariera. Pana acum prioritatea era teatrul, vedeta fiind distribuita in mai multe piese apreciate. Insa, in curand va profesa intr-un nou domeniu.

anca-turcasiu-teatru

La recomandarea Andreei Marin, Anca a urmat cursuri de design interior, iar saptamana viitoare va primi si atestatul care ii va permite sa profeseze si sa castige bani din noua ei profesie.

„Mai am 10 zile si devin decorator de interioare cu acte in regula. Sunt foarte fericita ca mi-am implinit acest vis. Se vede?”, si-a anuntat ea prietenii pe Facebook. Noua profesie a fost recomandata de Andreea Marin. “Reorientarea profesionala de datoreaza in parte Andreei Marin, care mi-a facut cadou un astfel de curs cand am fost invitata la emisiunea “Pretuieste Viata”.

anca-turcasiu-4

Dintotdeauna mi-am dorit sa fac acest lucru si m-am decis acum sa nu mai astept ”, a marturisit  Anca in emisiunea “D-Paparazzi”, cel mai apreciat jurnal de stiri mondene al saptamanii, difuzat de Kanal D, in fiecare duminica seara, de la ora 21.30.

Scrie un comentariu