Stiri Interne

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani. „Nu se mai înțelegeau!”

Scris de Ana Kozma

Zvonurile referitoare la o posibilă despărțire au apărut prima oară în urmă cu mai mulți ani și iată că zicala „nu iese fum fără foc” se dovedește adevărată și în cazul Ancăi Țurcașiu. Celebra artistă a anunțat că a divorțat de soțul ei după 22 de ani de căsnicie.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani. „Nu se mai înțelegeau!”

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de ea, ieri, pe Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi. Și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, este mesajul postat de Anca Țurcașiu pe rețeaua de socializare.

Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998. Drept nași i-au avut pe excentricul om de afaceri Cristian Țânțăreanu și soția lui. Deja de câțiva ani, în presa românească au apărut zvonuri referitoare la o posibilă despărțire a artistei de soț.

„Foarte bine ca a divorțat. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc”, a declarat și Cristian Țânțăreanu pentru Click.ro. Asta în vreme ce fostul soț al Ancăi Țurcașiu, Cristian Georgescu, a preferat să nu comenteze nimic pe marginea acestui subiect.

Primul interviu cu Anca Turcasiu despre „divort” si „swingeri”

Scrie un comentariu