Stiri Interne

Anca si Stefan Lungu, ultimul Paste sarbatorit in doi!

Scris de Administrator

Anca si Stefan Lungu se pregatesc intens pentru momentul in care vor deveni parinti, iar anul acesta vor petrece ultimul Paste in doi, dar primul in casa noua. Iata cum vor sarbatorii cei doi si de la ce traditii nu se abat niciodata…

anca-rusu-stefan-lungu111

Anca Lungu, frumoasa jurata a unicului show culinar cu copii, „Junior Chef”, a marturisit ca va petrece sarbatorile de Paste in noua casa, alaturi de sotul ei, Stefan.

Va fi ultimul Paste sarbatorit in doi, asa ca va fi de doua ori mai special. Voi fi si la pupitrul Observatorului, iar in seara de Inviere voi avea o editie speciala”, marturiseste Printesa Polonic.

Anca povesteste ca asteapta cu nerabdare sa gateasca in noua sa bucatarie, cea a visurilor ei, pentru sotul si prietenii pe care ii asteapta la masa in prima si a doua zi de Paste. Jurata „Junior Chef” declara ca are si cateva traditii pe care nu le rateaza niciodata.

anca-lungu-paste

„Prima masa trebuie sa fie intotdeauna in familie si respectam asta in fiecare an, dar nu inainte de a ne aseza cu totii la masa, ne spalam cu apa neinceputa in care am pus oua rosii sfintite”, marturiseste Anca Lungu.

Frumoasa prezentatoare poate fi urmarita la pupitrul Observatorului de la ora 19:00, dar si ca membra in juriul unicului show culinar cu copii, „Junior Chef”, emisiune difuzata in fiecare luni de la 20:30, la Antena 1.

Scrie un comentariu