News

Anca Serea, iubita lui Adi Sina, refuza cezariana! Va naste zilele acestea pe cale naturala!

Scris de Administrator

Anca Serea, iubita lui Adi Sina, va deveni pentru a treia oara mamica in perioada imediat urmatoare. Sarcina a ajuns la termen, iar prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV refuza operatia de cezariana, preferand sa nasca natural.

Anca Serea va aduce cat de curand cel de-al treilea copil al sau, insa primul conceput cu actualul ei iubit, Adi Sina (Akcent).

Prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV  este decisa sa nasca pe cale naturala, refuzand cezariana. Anca este la a treia experienta de acest gen si nu se teme de nimic.

Prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV vroia initial sa nasca in America, fiind increzatoare in serviciile de calitate ale clinicilor de acolo.

Pe ultima suta de metri s-a razgandit, insa. Ea a ales o clinica medicala din Romania, acolo a inchiriat un apartament si o intreaga rezerva unde vor sta membrii familiei sale.

„Am vrut sa nasc in America, dar, din cauza drumului destul de lung, am renuntat la idee. Pentru cresterea micutului ma va ajuta desigur Adi, dar si cele doua bunici”, a declarat Anca Serea.

Acesta va fi primul copil al lui Adrian Sina. Anca Serea mai are insa doi copii, dintr-o casnicie enterioara, o fetita de 5 ani, Sarah, si un baiat de 11 ani, David.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu