Stiri Interne

Anca Serea a nascut. Al saselea copil, prima cezariana!

Scris de Alexandru Manea

Anca Serea a nascut. Vedeta a adus pe lume azi o fetita, pe care o va boteza Leah. Este cel de-al saselea copil al sau, primul care a fost nascut prin cezariana.

Anca Serea a nascut. Al saselea copil, prima cezariana!

Anca Serea este mama pentru a sasea oara. Vedeta a adus pe lume azi o fetita, care va purta numele Leah. Medicii au decis ca nasterea sa aiba loc prin cezariana, din pricina faptulul ca fatul era asezat intr-o alta pozitie decat cea normala. Este pentru prima data cand vedeta apeleaza la acest mod, primii cinci copii ai sai venind pe lume pe cale naturala.

Vedeta mai are doi copii din casnicia anterioara, David si Sara, si trei din actuala relatie cu Adrian Sina: Noah, Ava si Moise. 

Venirea pe lume a micutei Leah a avut loc la spitalul privat Sanador din Bucuresti. Sarcina pe care a avut-o vedeta a fost una mai dificila decat cele precedente. Conform declaratiilor sale si ale apropiatilor sai, Anca Serea s-a confruntat cu stari dese de rau si de lesin, in special tinand cont si de anemia cu care se confrunta inca dinainte de sarcina. 

Anca Serea si-a serbat baietelul cu o petrecere la Miramagica Oraselul Copiilor

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu