Evenimente Stiri Interne

Anca Serea a fost model pe podium in show-ul de coafura Vitality’s

Scris de Alexandru Manea

Anca Serea a fost model, pentru o seara, defiland pe podium cu un nou look realizat de echipa de hairstylisti Vitality’s. Vedeta, insarcinata in luna a saptea, a impresionat audienta aparand pe catwalk cu o coafura in trend, in stilul noii colectii Vitality’s, Miami, realizata live, in fata audientei formata din specialisti din industrie.

Anca Serea a fost model pe podium in show-ul de coafura Vitality’s

La show-ul de la Bucuresti, organizat de Top Line, au fost prezenti hairstylisti internationali din echipa Grandini Vitality’s.

Noua colectie trendy de tunsori, culoare si styling – Miami – a fost inspirata de spiritul metropolei din Florida, de ocean, nisip si cer definit. Un Miami intim, emotional, delicat, dar in acelasi timp fermecator, unde culoarea parului se amesteca cu medicul inconjurator.

Pentru orice hairstylist anvangardist, tunsoarea, culoarea si stylingul sunt experimentate ca un tot unitar pentru a obtine armonie, dar si rezultate inovatoare.

Aceasta este ideea care sta la baza Miami Collection by Gandini – cele 3 elemente sunt strans legate intre ele si extrem de bine puse in evidenta.

Tunsoarea: linii scurte, detalii geometrice ce nu compromit feminitatea si armonia fetei, dar si miscare si delicatete. Acum bretonul este un must, un adevarat accesoriu pentru chip, care poate fi purtat intr-o tunsoare pe par scurt dar si pe parul lung si mediu. Bretonul ne duce cu gandul la lookuri tropicale, casual.

Culoarea: noile combinatii de nuante create de echipa Gandini par a fi luate din coloristica oceanului, a cerului dar si a nisipului: roz intens, gri sau albastru, pastel monocrom. Blondul este acum foarte rece, de gheata chiar, dar este inca loc de rosu cupru, de sine statator, sau in combinatii cu blond pentru o noua generatie de lumini si umbre.

Styling: pasul final, dar esential, este stylingul care cere versatilitate si scoate in evidenta intregul look. Noul trend este tehnica uscata ( drying technique) care utilizeaza produse cu efect mat.

In cadrul show-ului Top Line – Vitality’s au defilat 8 modele care au purtat coafurile din colectia Miami, semnate de echipa Gandini by Vitality’s.

Tinutele vestimentare spectaculoase ale modelelor sunt create de Catalin Botezatu, iar cele 3 mirese din colectie au purtat rochii semnate Otilia Brailoiu.

Produsele de hairstyle si haircare Vitality’s sunt distribuite in Romania de Top Line si disponibile in magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line.

Scrie un comentariu