Evenimente News

Anca Rusu si Stefan Lungu s-au cununat religios! Cei doi au optat pentru o ceremonie restransa si foarte romantica in Grecia!

Scris de Administrator

Anca Rusu si Stefan Lungu formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai solide cupluri din showbiz. S-au cununat civil in luna aprilie in decorul mirific al unui castel din Italia, iar recent si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu, alegand de aceasta data Grecia.

anca-rusu-stefan-lungu-cununie-religioasa

Desi au devenit oficial sot si sotie in luna aprilie a acestui an, atunci cand Stefan Lungu i-a pregatit Ancai Rusu o surpriza de proportii si o cununie civila neasteptata intr-o superba locatie din Italia, a venit acum momentul ca cei doi sa-si jure iubire vesnica si in fata lui Dumnezeu.

anca-rusu-stefan-lungu-cununie-religioasa1

Conform WoWBiz.ro, Anca si Stefan nu au optat pentru o nunta grandioasa cu sute de invitati, ci s-au limitat la o ceremonie intima care a avut loc la o bisericuta de poveste din Grecia.

anca-rusu-stefan-lungu-cununie-religioasa2

„Am avut emotii cand l-am vazut acolo, in usa bisericii, asteptandu-ma. Am mers la biserica separat. Stefan a fost inainte, eu am venit dupa aceea, el m-a asteptat cu buchetelul din ramuri de maslini. Cadrul a fost special, peisajul extraordinar, bisericuta Agios Nikitas, unde ne-am cununat, este chiar pe plaja si a avut loc chiar la apusul soarelui”, a declarat Anca Rusu pentru Antena 1.

anca-rusu-stefan-lungu-cununie-religioasa3

Scrie un comentariu