News

Anca Rusu si Stefan Lungu s-au cununat religios in Grecia, intr-un decor de poveste!

Scris de Administrator

Dupa o logodna-surpriza in Toscana si o cununie civila la Bucuresti, Anca Lungu, stirista Antenei 1 a dansat greceste la cununia religioasa. Anca a avut parte nu de una, ci de trei nunti, cu acelasi barbat – Stefan Lungu!

IMG_3708

In luna aprilie a acestui an, iubitul, pe atunci, al Ancai Rusu, Stefan Lungu, a aranjat, in Italia, la Toscana, o sedinta foto falsa. Shootingul s-a dovedit a fi, de fapt, o cerere in casatorie, aranjata, in cel mai mic detaliu, de Stefan!

IMG_4004

„Nunta din Toscana a fost, cu siguranta, surpriza vitetii mele! A fost un moment care mi-a taiat respiratia si pentru care sotul meu, Stefan, a lucrat in mare taina, timp de 12 luni. S-a gandit la absolut toate detaliile: de la rochia, pantofii si buchetul de mireasa, pana la castelul decupat, parca, dintr-o carte de basme si meniul pregatit de un bucatar cu 2 stele Michelin”, spune Anca.

IMG_3664

„Am plecat din Bucuresti catre castelul din Toscana pentru o sedinta foto in rochii de mireasa, fara sa stiu ca voi fi cu adevarat mireasa, iar Stefan imi va fi print. M-am intors de acolo cea mai fericita femeie din lume!”, exclama vedeta Antenei 1 .

IMG_4176

La doua saptamani de la logodna din Toscana, Anca a devenit doamna Lungu la Bucuresti, unde a avut loc cununia civila. Practic, a fost ca o a doua nunta, iar petrecerea a fost una de pomina, romaneasca.

IMG_4513

Iar, de aici, mai lipsea doar cununia religioasa! Cei doi sunt de-a dreptul indragostiti de Grecia, tocmai de aceea si-au dorit ca cel de-al treilea „DA” sa fie spus pe meleagurile elene. Frumoasa stirista a Antenei 1 si alesul ei au facut legamantul suprem in Lefkada, intr-o biserica modesta de pe malul Marii Ionice. Alaturi le-au fost, de aceasta data, doar nasii si trei prieteni.

IMG_4856

Anca si Stefan Lungu au avut o nunta intima, greceasca, cu masa plina de bucate traditionale elene si au dansat, pana in zori, pe malul marii, pe ritmurile lui Zorba.

IMG_4917

Scrie un comentariu