Stiri Interne Video

Premiera in Romania! Anca Pop, pozata dezbracata din drona!

Scris de Administrator

Anca Pop este sexy artista ce apare pe coperta editiei de iulie-august a revistei Playboy si poate fi admirata in cateva fotografii nud, realizate cu drona pe o plaja pustie, lucru in premiera absoluta pentru Romania!

Fotografie Aeriana din drona

Anca Pop, artista care apare pe coperta editiei de iulie-august a revistei Playboy, poate fi admirata si in cateva fotografii nud, realizate cu drona pe plaja pustie de la Vadu. Nudurile cu drona reprezinta o premiera absoluta pentru Romania, iar cantareata este incantata de conceptul sedintei foto.

Fotografie Aeriana din drona

“A fost o experienta SF, cat se poate de incitanta. Mi-am imaginat ca barbatul visurilor mele ma priveste de sus, iar rolul meu era acela de a-l cuceri prin erotism si senzualitate”, declara Anca Pop.

iulie-august-Anca Pop

Cantareata s-a facut remarcata in anul 2012, dupa ce i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”. Nascuta in Moldova Noua, pe malul Dunarii, si crescuta in Canada, Anca Pop a revenit de curand in Romania si a lansat piesa “Free Love”, care are peste 1,3 milioane de vizualizari pe YouTube.

“Ma defineste dragostea libera, asumata, fara inhibitii. Recunosc ca nu am limitari sexuale. Dar ca sa spun DA trebuie sa-mi placa ce mi se propune si sa nu ma plictisesc”, declara solista in interviul acordat revistei Playboy.

Fotografie Aeriana din drona

Anca Pop face o comparatie intre barbatii din Romania si cei din Canada si recunoaste ca masculii de pe plaiurile mioritice sunt adevaratii jucatori.

Fotografie Aeriana din drona Fotografie Aeriana din drona

“Imi place ca in Romania oamenii se exprima mult mai liber din punct de vedere sexual decat in Canada. Aici e mult mai natural sa curtezi pe cineva, indiferent ca esti femeie sau barbat. In schimb, in Canada, daca faci avansuri unui barbat, exista riscul ca el sa se comporte ciudat. In Romania, barbatii sunt mai plini de viata, mai interesanti si mult mai curajosi! Barbatii din Romania sunt Real Players”, continua Anca Pop.

Anca-Pop-Playboy2 Anca-Pop-Playboy6 Anca-Pop-Playboy-5

Foto: Marius Baragan pentru Playboy

Scrie un comentariu